Josse i sarghörnet

4+2 poäng mot Gävle i Go & Gla cup - hur gick det till?



Nåja, söt är hon ju i alla fall :D

Och så kan vi bjuda på lite fler snygga matchbilder från cupen. (Att dom kommer lite sent tar vi inget extra för)

     


Over and out! :)
/ # 90


Ledig...vad ska man göra?

Tränarna ställde in träningen ikväll och nu är vi helt plötsligt lediga en vardagkväll!

Vad ska man göra?


Vad gör "normala människor"? Har ni några tips??


Återhämning...

Efter helgens alla matcher har måndagens och tisdagens träningar varit lite lugnare. I måndags slutade vi till och med tidigare och hade en ordentlig nedjogg. Några av oss försökte hoppa höjd... risken/chansen att ta plats i nästa helgs finnkamp är väl minimal. Tur för tränarna då vi antagligen har matcher!!

Gårdagens träning var MAQ i KFUM-hallen. Flertalet av spelarna fick massage av Christer. Fast om man ska klassa det som massage vet jag inte. Man borde haft med kamera så att man kunde ha förevigat ljuden och minerna från spelarna... nästa gång!!

Idag är det dags för genomgång av spelsystem nere i sporthallen, Anna får räkna med massa frågor från oss. Kanske kommer att bli lite lugnare för Susanne på träningarna efter genomgången. Therese kallar nämligen Susanne för "Facit" eftersom hon kan detta spelsystem!

Ledig helg för D1, men D2 åker till Västervik för cup. Vi hoppas på rapporter därifrån samt en sammanfattning här på bloggen...


Säsongen 08/09 är officiellt igång!

De första matcherna för säsongen är avklarade och det känns jäkligt skönt att vara igång!


Samling tidigt, vi konstaterade att när vi samlades mötte vi folk på väg hem från krogen (Walk of shame anyone??!?) och när vi sedan sent på lördagskvällen kom tillbaka efter cupen mötte vi folk på väg ut till krogen (bättre lycka ikväll kanske?!?!).  

Den lilla bussen fylldes snabbt på, ledarna var tvungna att åka egen bil för att alla skulle få plats. Vi spelare skulle uppskatta stor buss nästa gång. Emma var på plats längst fram och allt var som det ska! Vi hämtade upp Norrköpingsgänget och Lunkans första kommentar var: "Åh nej, måste man sitta bredvid någon?". Therese blev den "lyckliga". Film-Cissi (lagets egen Hans Wiklund) hade på eget bevåg med sig underhållning till resan, dock strulade tekniken, så vi fick välja film utan ljud eller sömn? Det vart sömn...


Det är alltid intressant med säsongens första matcher, att mäta sig hur man står mot andra lag. Vi har ju varit "instängda" uppe i KFUM-hallen hela sommaren och kämpat med (eller kanske mot?) Christer för att bli så starka, snabba och bra som möjligt.


Första matchen var mot fjolårsvinnarna och div. 2 laget Nykvarn. Vi gick rätt fort upp till en 3-0 ledning i första perioden och hade matchen helt under kontroll. Avslutade matchen snyggt genom att göra 4-0 och Nykvarn hade faktiskt ingen chans. En bra start på säsongen!!


Nedjogg och sedan lunch, pastasallad från restaurangen. Det var riktigt synd om Lunkan eftersom Nykvarns matpersonal gömt lök i hennes pasta. Typiskt att de bara gömmer lök i Lunkans pasta, hon som inte "tål".


I andra matchen var det tuffare motstånd, både på pappret och på planen. Falun ungdom, div. 1-lag samt farmarlag till elitserielaget Falun. Men vi stod upp mycket bra och stod som segrare efter matchen med 2-1 efter att Malin Y gjort mål utan ens ha spelat (eller kan det ha varit så att det var Caleb som gjorde målet på riktigt och sekretariatet inte riktigt hade koll?)


Ut och jogga ner samt upp direkt efter matchen, en timma senare mötte vi nämligen Gävles andra lag (div. 2) i en betydelselös match. Under den matchen livebloggade sportchefen/busschauffören/visionären Jonas och vi vann med 7-0 efter strålande samarbete mellan Malin Y (nu gjorde hon mål på riktigt) och Josse.


Lååång paus som vi utnyttjade med att

  • Vänta på värmd mat
  • Äta
  • Sova
  • Sätta regler för säsongen
  • Hoppas på att det var unga brandmän (det var det inte, det var gubbar...bättre lycka nästa gång)
  • Leka "vems plånbok är det här?"
  • Skratta åt varandras körkort (själv blev jag kallad flickebarnet av Susanne efter att hon sett mitt körkort, det är ju bättre än en kollegas kommentar "åh, fick du och näsan körkort eller?")
  • Plåstra om våra ryggar
  • Krypa ifrån Cissi när hon masserade
  • Försöka värma upp

Finalen vet ni ju redan hur det slutade, tyvärr med förlust...dock spelade vi upp efter en lite tråkig start. Jag kan ju erkänna att det var jag som gjorde självmål - bättre nu än senare. Mamma undrade hur det hade gått till.

Dotter:    - "Jag fick bollen på foten så det gick in i mål"

Mor:        - "Jaha, jag trodde du sköt bollen i mål"

Nä, riktigt så elak skulle jag inte vara mot Emma... inte än i alla fall ;-)


Efter prisutdelning av den vackra chokladpuddingspokalen som tränar-Anna fint uttryckte det (som Becca ändå var lite glad över att slippa hämta), var det nedjogg och dusch. Bra kommentar av Susanne i omklädningsrummet efter finalen när hon tittade på sin röda matchens lirare t-shirt. På t-shirten stod det något i stil med "jag är go och glad", varav Susanne säger: "jag är go och glad, i helvete heller att jag är!"


Väl på väg hem vart det ett stopp på Statoil i Södertälje. Där ökade deras försäljning av French hot dog kraftigt. Susanne hade lite kommunikations problem med kassörskan.

Kassörskan: - "Vilken dressing vill du ha?"

Susanne: .- "ööhh...ehh, jag kan ta french"

Kassörskan: -"Vill du ha något mer i?"

Susanne: -" Eh, en korv."

Det gav oss andra runt omkring ett riktigt gott skratt...


Då främre delen bussen spenderade hemresan med att sova, roade vi i bakre delen av bussen (om det nu ens fanns en främre och en bakre del av den lilla bussen) oss med att lära oss finska av vårat utlandsproffs Annika (uppvuxen på Åland). Vi kan konstatera att Cissi kan klara sig riktigt bra i vårt östra grannland och att hon även snart har en personlig sponsor i Tiimari...


Avslutningsvis kan jag återigen konstatera att det är så himla skönt att säsongen är igång!!!  Vi ses i friidrottshallen ikväll tjejer // # 8


Bara hem och träna lite till!

Tog reda på hur matchen för Div2 hade gått.

Det blev stryk med 12-2 , men det gör inget tjejer.
Fan vi tränar mer och slår dem senare!

Vem som gjort mål eller hur matchen sett ut fick jag inte reda på men någon kanske drar ett inlägg om det senare!

Och för er som undrar hur inloggen ser ut till den här bloggen så är det samma som förra.
fast mailen är [email protected]
Sen samma lösenord!

Så ni vet!

Snacka sen!

/ www.rubbeccha.blogg.se

Just ja är det någon sponsor som tittar in här så behöver vi bli sponsrade med BRA sporttoppar/bh 3 tjejer fick igår värsta skavsåren av sina. haha






oskönt!


Lite bilder från igår!



trötta men ack så taggade!!!



Zäta mös in i kudden, vet inte om hon kanske slickade lite på den eller vad hon gör?



Cizzi skrattade så hon tjöt, åt sin egen anekdot (hette det såååå haha )
HAN KÖRDE I 30 HAHAH HAHAH I EN UPPFÖRSBACKE.. HAHAHHA OCH POLISEN HAHAH H



Nerjogg efter första matchen! 
 


fort gick det!



Cizzi plockar poäng och klappar sig på vänster arm!



Mat dags, läsk hmrfff kasnke va därför vi föll i finalen! Alltså va det inte mitt fel tackar!!!



Lunkan gos sexy och Zäta är glad!



Tröttheten visade sig efter 3 matcher och i väntan på finalen!



Alla fick mat, somliga fick vänta.. Någon fick vänta till allra sist... Jo men Rebecca hon klarar sig!!!
MOBBNING! En sak om min råkade vara sist, men nu bestämde dom att min skulle bli sist!



Sandra och Rosa var också hungriga, rosa va glad ändå!



Brandbilen kom, jag som alltid trott att brandmän jobbade i baröverkropp.. Besviken man blev dåå!



Ska nog kanske börja ta betalt för alla flätor jag gör haha nej vars jag gör det ju för att vinna matcherna, det är nog betalt nog! Emma ser nöjd ut eller drar jag för hårt? hah



Tränar staben.............

Alles för nuuuu

// www.rubbeccha.blogg.se


Flyttat bloggen!

Med påtryckningar från styrelsen så har vi nu fått ändra namnet på bloggen!

Hoppas alla hittar hit nu!

Bra jobbat igår tjejer!
Känner av i benen idag, aningens skakis haha!

// www.rubbeccha.blogg.se

Matchen slut

Matchen slutar 1-3 till Telge. Bra spelad andra period av Linköping.

Tack för denna gång

//Jonas

Sista minuten

Emma målis uttagen ur målet.

19.22 i andra

Telge drabbas av en utvisning för Obstruktion. Tme-Out Telge.

16.12 i andra

1-3 till Telge, Time-Out Linköping

12,41 i andra

Sandra Woss blir hårt tagen vid sarg och faller på sargkanten och leds av. Inget allvarligt får vi hoppas, direkt efter kommer vi i ett farligt anfall som tyvärr blir mållöst. Cizzi och Wiman kämpar framför kassen.

1.24 MÅL

1-2 mål av  Anna Hårte(Josefin Calebsson)

Slut på första perioden

Att säga om den första perioden är att vi spelar avvaktande och inte vågar som i de tidigare matcherna. Vi pratar inte med varandra på planen och vi räknar tyvärr inte in spelarna som kommer. Vi har dock haft ett par bra chanser men inte lyckats få dit dom, sidan av målet av calebsson och ribban av både yngvesson och sussi gustavsson. Bra spel av emma i målet men tyvärr lite rörigt stundtals. Skott i första 8-17 till Telge.

//Jonas

19,37 i första

0-2 till telge efter ett frislag från vårt vänstra kryss.

Matchstart

Rebecca Orrebring Lagkapten. Första femman Cizzi, Rosa, Wiman, Zäta, Sandra.
0-1 efter 0.10 målet bedöms som självmål.

Dags för Final i Go och Glá Cup

Klockan är 19.00 och det är snart matchstart i finalen mellan Linköping och Telge. Något försenat pga brandlarm ett par timmar tidigare. Uppvärmningen ser bra ut och det är ett taggat Linköping som vill visa vad dom går för. Ledarna är taggade och sugna på en fjärde vinst med ett lag som inte spelat ihop sig men är på god väg.
Nu går de ut för ett sista snack innan drabbningen.

//Jonas

Matchen slut: Linköping-Gävle 7-0

Statistik: 1-0 Josefine Kuosmanen(Annika Myrskog), 2-0 Malin Yngvesson(Josefine Kuosmanen), 3-0 Josefine Kuosmanen(Malin Yngvesson), 4-0 Josefine Kuosmanen(Rebecca Orrebring), 5-0 Josefine Kuosmanen, 6-0 Malin Yngvesson(Josefine Kousmanen), 7-0 Malin Yngvesson(Annika Myrskog). Skottstatistik 1:a 11-4 2:a 15-1 tekningar 9-0.

12.28 drabbas Gävle av en utvisning

18.28 blir spelare 14 Amanda Lönn utvisad 2 min upprepade slag.

Mål igen

15.58 in i sista perioden gör Malin yngvesson 7-0 assist Annika Myrskog

Tredje matchen igång 12,13 in i andra perioden

12.13 in i andra perioden står det 6-0 till Linköping Innebandy mot Gävle.

Andra Matchen: Linköping-Falun IBK ungdom 2-1

Andra matchen spelad och även den vinst, bra innebandy mot bra lag. Statistik 1-1 Kristin Zetterström(Anna Hårte), 2-1 Josefin Calebsson(Sara Wiman).

Första matchen: Linköping-Nykvarn 4-0

Första matchen för säsongen slutade med en vinst.

Matchstatistik 1-0 Cecilia Eriksson (Rosa Nilsson), 2-0 Kristin Zetterström (Susanne Gustavsson), 3-0 Kristin Zetterström (Josefine Kuosmanen) och 4-0 Malin Yngvesson (Josefine Kuosmanen)

Hej allihopa!

Här kommer en liten hälsning ifrån umeå !
Allt är bra här uppe och jag hoppas allting är bra där nere, vi ses kanske på höstlovet !
Ha det bra och lycka till sålänge !

// http://linaelveroth.blogspot.se/

Bra jobbat!

Ville bara säga att våran blogg går bra, 39 besökare idag.
Sen om det bara är vi från laget spelar ju ingen roll, det betyder ju bara att alla hittat hit!

Bra inlägg innan där #8

Jag har bara en fråga,

Vad är det för kläder vi ska ta med oss imorgon?

Svarta stället
Gula tröjan
svarta och gula strumpor?

Är det korrekt?

Bjuder på en bild från fotograf #82 Frida




// http://www.rubbeccha.blogg.se/

Dags för cup..

Till helgen är det dags för säsongens första matcher. Vi åker på Go & Gla Cup i Nykvarn. Läs mer på http://www.nykvarnsif.se/. Samling redan klockan 5.00 på lördag vid stångåbuss uppe på garnisionen.


Det är åtta lag med indelat i två grupper, deltagande lag är:

Telge (div 1)
Hansa Hoburg (topp div 2)
Linköping (div 1)
Gävle (div 1)
Gävle (ställer även upp med sitt div 2 lag)
IBF Falun Ungdom (div 1)
Vendelsö (div 1)


Våra matcher:


8.45 Nykvarn - Linköping

12.00 Linköping - IBF Falun Ungdom

14.00 Gävle 2 - Linköping


Efter det är det placeringsmatch där fyran i grupp 1 möter fyran i grupp 2 och så vidare...


Spännande...


Första truppen!


Den första div.1-truppen:


Målvakter:


Matilda Bergström

Emma Nilsson


Backar:


Annica Myrskog

Malin Lundgren

Rebecca Orrebring

Sandra Woss

Kristin Zetterström


Centrar:


Therese Andersson

Susanne Gustafsson

Rosa Nilsson


Forwards:


Josefine Calebsson

Anna Engvall Hårte

Cecilia Eriksson

Josefine Kuosmanen

Emma Stener

Sara Wiman

Malin Yngvesson


Välkommen till våran nya blogg!

Nu har jag helt tagit mig friheten och skapat en blogg till Innabandylaget!
Ingen aning om någon annan tycker det är en bra ide eller inte!


Men min tanke var väl i alla fall att alla får lösenordet och möjligheten att skriva i denna blogg!
Kan funka skitbra om man undra om tider eller vad som helst.

Vi kan skriva om matcher somspelats roliga saker som hänt på träningen ja va fan allting som händer runt innebandyn!

Det här ska bli lagets nya mötespunkt på nätet!


Kasta KFUMs forum, vi är inte ens KFUM och FC längre vi är ju LINKÖPINGS INNEBANDY!
 
Det är va första inlägget, ikväll är det träningsmatch mellan DIV 1 och DIV 2.
Spännande!


Kommer läcka ut om bloggen innan samlingen och förhoppninsvis är det någon som känner sig manad redan ikväll att alstra ansvaret och skriva om kvällen träning!


Tack för nu!

peace out sisters!


// Rebecca Emma Ariel Orrebring http://rubbeccha.blogg.se




(det här skulle VDn för fatpipe se,... stolt han skulle vara dååå)


RSS 2.0