Motiveringar till "Årets"

Emma: Årets skvaller - hastigt innan jul insjuknade en spelare i herrlaget och när sedan våran spelare insjuknade i samma sjukdom strax efter började ryktena gå...


Matilda: Årets källa - när ingen tränare svarade, vem ska man då ringa till undrade tidningen. Jo, vi ringer till Matilda! Kanske dags för en karriär som korrespondent efter studenten?


Anna F: Årets tillskott - kom in i slutet av säsongen och gjorde det mycket bra


Lunkan: Årets färgklick - en färgstark tjej blev ännu färgstarkare lagom till DM-finalen.


Zäta: Årets fummel - hade svårt att få på sig skorna, så här får hon ett ljussvärd som lyser upp när det blir lite mörkt och fumligt.


Becca: Årets fall - behöver kanske lite mer ljus för att se sargen. Det kan vara mörkt och farligt vid sargen i Munkfors.


Sandra: Årets kämpe - Känns som om hon har kämpat hela säsongen med tiden...så här får du en egen klocka så du kan ställa fram eller tillbaka tiden så att knäet blir bra!


Annica: Årets hårdaste - ni kommer väl ihåg det där hårda skottet mot Skattkärr? Vi misstänker att denna spelare verkligen har använt sin skivstång, här får hon lite extra sportdryck så hon kan bli ännu starkare


Malin J: Årets sengångare - denna spelare kommer oftast sent (eller inte alls). Det var tur för henne att vi glömt att berätta bötesreglerna, för om vi gjort det så hade vi kunnat ha festen i Thailand.


Therese: Årets buse - Vi misstänker ett det jublades extra mycket i Hejdegården när Andreas Jämtin skrev på för LHC. Denna spelare gjorde allt för att efterlikna sin idol och i Munkfors fick hon verkligen till det.


Hårte: Årets tändning - vi har två motiveringar: den första är att hon kan behöva lite ljus på vägen efter ny lägenheten, den andra är att under säsongens sista veckor tände hon till rejält. Vi slänger med en extra grej också, en lapp som gör att hon slipper fråga nästa gång..."Ska vi gå nu?"


Susanne: Årets immunförsvar - Det var ju inte så långt norrut flickstackaren flyttade, men ändå klarade inte hennes kropp av de lite kyligare bredgraderna.  


Cizzi: Årets skada - efter middagen ska vi återgå till brottsplatsen, så vi tyckte att det är bäst att hon får lite skydd. Det är hennes stora sponsor Biltema som sponsrar, de är så glada att hon träffar skylten varje gång, för då börjar publiken direkt prata om Biltema. "såg ni att hon träffade Biltemaskylten igen, har ni tänkt på att de har rea idag..."


Caleb: Årets paj - nästan hela proffsäventyret pajades av kändisskadan


Josse: Årets argaste - den stackars Kumlaspelaren som vart intacklad i vårat bås fick sig en liten snyting av våran minsta spelare. Inte bara en gång utan två. Vi har tyvärr inte råd att skicka henne på anger management kurs, men vi kan ge henne lite sötsaker så hon blir snällare...


Frida: Årets Anna Skipper - säsongen hade knappt börjat innan spelaren började påpeka vad folk skulle äta och inte äta. Hon har även sett till att Ericsson ska få mat, samt att det räckte till en fest för oss och herrarna




Malin Y: Årets vägvisare - För denna spelare är en omväg inga problem "jag kan köra hem dig, det är ändå på väg hem", för alla vet ju att ALLA vägar går till Åtvidaberg


Wiman: Årets tjejtjej - tror att man aldrig sett maken till sånt rosa nagellack som denna tjej spelade med under säsongen. Paris Hilton - släng dig i väggen!


Stener: Årets mest saknade - ett tungt avbräck under säsongen, fast för en god sak. Här får du nått som kan göra dessa 9 månader lite skönare... kanske i alla fall


Kommentarer
Postat av: MR. Innebandy

Hmm... inget nytt som händer...

2009-04-30 @ 09:11:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0