Linköping- Kumla

Då var det dags för mig Malin "Yngve" Yngvesson att göra sin debut som bloggare, spännade och roligt men mycket nervöst...

Lördagen den 21 februari kl 17 i Linköpings sporthall är det dags för OSS att bevisa att vi är ett lag som ska spela i ETTan även nästa år!!! Eller hur!!!
Kumla är laget som kommer på besök och det är ett besök vi har väntat på,,,ett revanchsuget (stavning ?,, någon av våra 2 lärare Susanne och Hårte eller varför inte Caleb kanske kan kommentera det rätta i så fall=)) Linköping IBK kommer att göra allt för att se till att Kumlas hemresa inte blir som dom har tänkt sig.

Förra matchen har jag svaga minnen av att vi hade problem med en viss Sofia Atterfors i vårat slott. Denna match ska visa att i våran borg (Linköpings sporthall) och i VÅRAT riktiga slott ska det vara stört omöjligt för Sofia och de andra tjejerna i Kumla att komma till skott eller göra mål...Där ska bollen BORT!!! Framåt ska vi se till att vi får långa o korta anfall med hela laget och så ser vi till att skjuta och peta in den den lilla vita bollen så fixar vi detta tillsammans!!!
Träningen denna vecka har det varit lite mansfall p.g.a lite sjukdom, skador och några på resande fot. De flesta var tillbaka på torsdagsträningen, men vi väntar förhoppningsvis ett positivt besked från Cizzi,,SNÄLLA,,,SNÄLLA,,,SNÄLLA,,,spela!!!

Nu tjejer gäller det; Vinna eller försvinna???
Jag tippar på VINNA!!!

Så här ska det se ut på lördag!  KOM IGEN NU  Så här kommer det se ut på lördag
KOM IGEN NU!!!

Ses på lördag 15.00. För publik 17.00

// #20

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Bra yngve! Det där gick ju jättefint! Duktig du är! Tror minsann att det är ett positivt besked från Cizzi. ses imorgon tagga ikväll!

2009-02-20 @ 17:48:58
URL: http://rubbeccha.blogg.se/
Postat av: Zäta

Härligt Yngve, stående bloggare nästa säsong ;-)

2009-02-20 @ 19:35:24
Postat av: Hårte

Snyggt Yngve!

...revansch... ;)

2009-02-20 @ 19:52:49
Postat av: cizzi

Bra jobb yngve!! ja kommer aldrig ge mig, klart jag ska vara med, även om jag inte kommer kunna gå imorn...de e ju nåt man får ta då;)ses, grymt taggade!!!

2009-02-21 @ 10:04:29
Postat av: Malin

Tänkte väl det Cizzi! BRA! Nu kör vi!!!

2009-02-21 @ 11:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0