Lagfest - en första rapport

Efter matcherna i sporthallen försvann vi snabbt från mattan in i duschen. Folk flydde till olika håll för att göra sig i ordning, sedan var det återsamling hemma hos Stener (och Terry & Ninja). Där stod det redan folk i köket och hackade!! Stener hade bra pli på sina gäster. Cissi och Zäta agerade stekare (i dubbelbemärkelse - Susanne får lägga in kort på det!) när de fixade köttfärsen.

Efter maten var det dags för lekarna, som Emma och Zäta hade fixat! Det delades in i fyra lag (bilderna är hämtade från rubbeccha.blogg.se):



LagETT: Cissi, Sandra, Becca och Annika



Alla goda ting är tre, fast vi är fyra: Lunkan, Hårte, Sofie och Hanna



Fantastic four, fast vi är tre: Caleb, Matilda och Susanne



M FES: Stener, Frida, Wiman och Malin



Momenten i tävlingen var:
¤ Spotta groda - Vi gick ut på innergården och deltagarna skulle spotta en grön godisgroda så långt som möjligt (deltagarna fick en varsin groda, de behövde inte dela)
¤ Slogan - Lagen skulle komma på en slogan för den nya föreningen Linköping Innebandy. Det var ganska stor variation på förslagen
¤ Snören - En deltagare i varje lag fick ett godissnöre som skulle slukas så fort som möjligt.
¤ Musiktävling - Bakom en deltagares rygg höll en skylt med en artist/grupp upp och den deltagaren framför (som såg skylten) skulle sjunga en låt så att den som inte såg kunde gissa rätt. (Har ni sett dobidoo förstår ni)
¤ Korvgungan - En korv bands i ett snöre och snöret bands i midjan på deltagarna. Sedan gällde det att gunga upp korven och ta ett bett. I första heatet hade domarna lite problem med längden på snöret, så det vart oavgjort (även fast Susanne inte ville ge sig). I det andra heatet var det värdinnan själv som stod som segrare!!

Vi vill tacka Stener för maten och lokalen - hon är helt underbar våran korvjägare!!



Nu återstår bara frågan....När är nästa fest?

Kommentarer
Postat av: Rebecca

den ständiga frågan! och jag håller med... När är nästa fest?

2008-09-16 @ 16:38:17
URL: http://rubbeccha.blogg.se/
Postat av: Anna

Värdiga spotta groda leken!!

2008-09-16 @ 23:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0