Om matchen...

Då var det söndag och man har fått smälta matchen lite. Mina tankar är väl egentligen ungefär samma som direkt efter. Givetvis är jag besviken, men samtidigt så finns det väldigt många positiva saker att ta med sig från matchen.

Vi förlorar matchen med 8-2 och det är alltid tungt med en förlust, men i denna matchen går det att hitta så mycket bra också. Lockerud rivstartade och ledde med 4-0 redan efter 13 minuter. Trots detta så var det ingen som hängde med huvudet utan vi kämpade vidare. I andra reducerar vi till 4-1 och det kändes som vi var på gång och skulle bli en jämn match, men det tyckte inte Lockerud som tryckte in 3 mål och resultatet efter andra är alltså 7-1. Lite missvisande känns det som med tanke på alla lägen vi faktiskt skapar. I tredje perioden skapar vi ännu fler chansen men endast en gång letar sig bollen in i målet. Lockerud gör också dom ett mål och där har vi slutresultatet.

Trots förlust så känns det ändå som det var en otroligt givande match. Tempot som Lockerud höll har vi inte haft tidigare på träningar eller matcher vilket gjorde att vi blev lite snopna. Det som är roligt är att vi verkligen jobbade oss in i matchen och kom upp i tempot och vi skapade många chanser men bollen ville inte in. Matchen gav oss många tankar och det var en väckarklocka på många sätt och vis. Jag ser fram emot nästa veckas träning och hoppas att det kommer vara ett helt annat tempo.

Nästa vecka står Huskvarna för motståndet och jag tror att det kan vara minstingen i gänget som ska ta över bloggpinnen.