En historisk seger!

Efter en rejäl bit taco-paj och ett avsnitt Bonde söker fru är jag nu redo att blogga om dagens match. Det blev vinst med 8-2 och därmed har Linköping Innebandy dam div. 1 tagit sin första vinst någonsin i seriesammanhang, gött att få vara med och skriva historia. Köping var inte lika glada över denna historiska vinst, skönt att det inte var vi som var gnälligast idag.


Matchen började väldigt bra för oss och vi tog ledningen med 3-0 redan i första perioden. Trots att vi hade bra kontroll under stora delar av matchen så fanns ändå hela tiden bortmatchen i kvalet i bakhuvudet, många av oss vet att Köping kan vända matcher snabbt. Dock inte den här gången, de kom aldrig riktigt nära idag.


Vi spelade på två backpar och tre kedjor framåt idag och jag tycker att det fungerade bra. Frida skötte sig utmärkt på sin nya plats trots att hon bara fått två träningar. Firma Caleb, Wiman och Facit gjorde idag säsongens, enligt mig, hittills snyggaste mål. Bollen gick som på ett snöre och helt plötsligt stod Wiman där och tryckte in bollen på volley. Beccas höstlöv från mitten ligger på solklar andra plats. Jag vill också berömma Emma Nilsson lite extra, återigen en kanonmatch och en härlig revansch för kvalmatchen kan jag tro. Måste passa på att plussa lite för Becca också, inte bara för att hon gjorde en bra match utan också för sargbygget innan match, bra jobb där.


Tyvärr går det inte att få tag på statistiken på innebandy.se just nu men det ger mig ju en chans att blogga lite imorgon också J Så Susanne du får tyvärr vänta på din tur.

Tack för idag!

/Therese


Kommentarer
Postat av: Caleb.

Bra jobbat idag tjejer. Ingen ska komma hit och tro att dom kan snurra bort oss på våran hemmaplan. Berg räknas inte ikväll. Ses imorgon allihopa.

2008-10-19 @ 21:56:47
Postat av: johan t - bergs Ik

bra spelat idag. inget snack om saken. ni visar att ni har ett lag och ni ska vara med på övre halvan av denna serie om ni spelar som ni gjorde idag. skulle vara roligt med 2 linköpings lag i toppen av tabellen, blir mer tryck på matcherna då:)

som sagt, bra spelat.

2008-10-20 @ 10:57:52
Postat av: Rebecca

Åhh Therese! Du e go du! Det gäller å samla poäng både på och utanför plan ju! Bra bloggat! ribban skjuts bara högre och högre ju!

2008-10-20 @ 12:16:42
URL: http://rubbeccha.blogg.se/
Postat av: Rebecca

utvisning? vad? när? hur? och för vaddå? näääe du!

2008-10-21 @ 16:57:39
URL: http://rubbeccha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0