Skön seger mot Husqvarna

En riktigt skön seger tjejer. 7-4 mot Husqvarna

Vi gör en riktigt bra match och vi vinner välförtjänt med 7-4. Efter första perioden leder vi med 2-1 efter två mål av Susanne. I andra perioden börjar vi bra och skapar många chanser till att utöka vår ledning, men istället är det Husqvarna som kvitterar till 2-2 efter 11 minuter. När en minut återstår av andra perioden blir Sandra skadad och våra tankar är på annat håll och Husqvarna kan göra 2 mål på 13 sekunder. I tredje perioden får vi en drömstart. Vi har gjort 3 mål efter 02.18. Helt otroligt vilken vändning vi gör. I tredje perioden hade Husqvarna ingen chans, det fanns bara ett lag på plan. De pressade oss lite på slutet genom att ta ut målvakten men Caleb avgör matchen genom att göra mål i tom bur.

Jag tycker att alla gör en riktigt bra match idag och alla förtjänar beröm, men jag måste nämna Susanne och Caleb som båda två gör en riktigt bra match. Susanne gör 3 mål och spelar fram till 2 och Caleb gjorde 2 mål och spelade fram till 1.

Riktigt starkt att vända matchen tjejer. Detta tar vi med oss till kommande matcher.