Utkast: Träningsveckan började ...

Träningsveckan började som vanligt med träning i friidrottshallen, men för ovanlighetens skull gick löprundan denna måndag genom universitetsområdet. Väl inne på planen, efter att ha bytt om och byggt sarg, värmdes vi målvakter upp. Efter det presenterades dagens övningar. För oss målvakter var det riktigt roliga övningar med en hel del sidledsförflyttningar, trafik framför mål och skott. Träningen avslutades med matchspel på "liten plan".


Efter lite sömn och mycket jobb var det så dags för träning igen, och core med Christer stod på programmet. I sporthallen trodde vi, i KFUM-hallen trodde Christer... så där satt vi i var sin hall och väntade... och väntade...



Under tiden ägnade sig vissa åt olika aktiviteter för att fördriva tiden...
  • Skönsång av vår nya stjärna Lunkarn J som till och med gav henne äran att stifta närmre bekantskap med Bengt-Barbro.


  • Tävling i vem som kunde stå/gå längst på händerna. Vem vann egentligen?!?


Så kom beskedet att träningen blev inställd, men några av oss valde ändå att stanna och köra ett eget styrkepass (vi var ju ändå på plats). Vi kämpade på med några av Christers favoritövningar, medan Matilda ägnade sig mer åt mentalträning.




Så blev det onsdag och träningsdags igen, den här gången tidigt i sporthallen. Det var som vanligt uppvärmning först för att sedan övergå till bl.a. olika varianter av 2-1, 3-2 och 4-3 övningar. I vissa av dem var vi målvakter väldigt delaktiga och i andra betydligt mindre. Sedan avslutade vi även denna träning med lite matchspel.


Vet tyvärr inte så mycket om torsdagsträningen, för själv var jag inte närvarande. Jag hjälpte till med tips till målvakterna i F13-lagen. Men jag hoppas och tror att det var en riktigt bra träning med laddade spelare inför lördagens derby mot Berg i Ljungsbro sporthall, kl.14.30. Nu kör vi hårt imorn tjejer, så ska vi se till att åka hem från Pickhult med 3 färska poäng i bagaget...

/44


Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj då... Blev visst utkastet som hamnade här... :( men det gör inget, jag har ju i alla fall lyckats få till nåt som lite liknar ett blogginlägg, och det helt på egen hand... :)

2008-12-19 @ 23:00:41
Postat av: caleb.

Lycka till imorgon nu tjejer, 3 poäng ska vi bara ha. Så har vi en förbaskat rolig julfest efter det.

2008-12-19 @ 23:46:47
Postat av: Kung Sune

Hoppas Julfesten blir kul ändå

2008-12-20 @ 19:04:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0